Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Την έχει άσχημα ο Ερντογάν-Το Ιράν ξεπαστρεύει τουρκικές βάσεις-Η Ρώσικη Αρκούδα εξολοθρεύει με tos-1 τους Ισλαμοπίθηκους- ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ (βίντεο)


Οι μάχες είναι σφοδρές μιας και η Ρωσία θέλει να τελειώσει μια ώρα νωρίτερα με τους Ισλαμοπίθηκους

Το Ιράν στοχοποίησε τις αμερικανικές και κατ’ επέκταση τουρκικές βάσεις σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή μετά την ανακοίνωση του ΝΑΤΟ ότι θα στείλει Στρατό στη Τουρκία για να διαφυλάξει την ακεραιότητα της, ενώ η Ρωσία μετέφερε τακτικά ρουκετοβόλα υποτήριξης TOS-1 στη Συρία, το οποίο μπορεί να αποτεφρώσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα αφού βάλει θερμοβαρικές ρουκέτες με καταστροφικό αποτέλεσμα.


Επίσης Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα MilMi-24/-35 χτύπησαν θέσεις ισλαμιστών παρέχοντας την απαραίτητη κάλυψη στον συριακό Στρατό στις επιχειρήσεις σε Χάμα και Χαλέπι όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω ενώ ρωσικά μαχητικά Su-24 και Su-25 βομβάρδισαν την Al-Raqqa την οποία ελέγχει το ISIS με βόμβες KAB-500S.

Ανώτερος Ιρανός στρατιωτικός διοικητής αποκάλυψε ότι “όλες οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Μέση Ανατολή βρίσκονται μέσα στην ακτίνα των ιρανικών πυραύλων”.”Οι περισσότεροι πύραυλοι που κατασκεύασε το Ιράν και ενίσχυσε το οπλοστάσιο του παραμένουν μυστήριο για την Δύση” είπε ο Ταξίαρχος Amir Ali Hajizadeh, διοικητής των δυνάμεων αεροδιαστημικής άμυνας των Φρουρών της Επανάστασης!



H 87η Ταξιαρχία και η 10 η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του συριακού στρατού μαζί με τις Εθνικές Αμυντικές Δυνάμεις (NDF) εξαπέλυσαν μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στις στρατηγικές πόλεις Al-Lataminah, Latmeen, Kafr Zita, and Qala’at Al-Madeeq στη Χάμα.

Ο συριακός Στρατός ανέκτησε τα χωριά Al-Mughayr, Markabat, Lahaya, και τρεις λόφους τους Tal ‘Uthman, Tal Sakhar, Tal Sikeek μετά από σφοδρές συγκρούσεις με τους ισλαμιστές από την Al-Ghaab Hawks, FSA και “Jabhat Al-Nusra.”



Οι απώλειες για τον συριακό Στρατό ήταν 33 στρατιώτες και δέκα άρματα μάχης κατά την διάρκεια της επιχείρησης προώθησης βαθιά μέσα σε Kafr Zita και Latmeen.Για το λόγο αυτό στην περιοχή στάλθηκαν αμέσως ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 που βομβάρδιζαν τους ισλαμιστές στις πόλεις Kafr Naboudah, Kafr Zita, Latmeen, Al-Lataminah, ‘Atshan.Απολογισμός 30 ισλαμιστές νεκροί και 3 τεθωρακισμένα οχήματα καταστράφηκαν.







makeleio.gr


Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση