Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! Η γυναίκα με αυτό το σώμα έχασε 76 κιλά και δείτε τι κούκλα έγινε! (PHOTOS)

alt

Η 44χρονη είχε ξεπεράσει τα όρια....

Είχε καταφέρει να ξεπεράσει τα 150 κιλά, τρώγοντας τουλάχιστον 5,000 θερμίδες τη μέρα! Όπως είναι φυσικό μόνο καλό δεν έκανε στην υγεία της.

Η Melissa Foreman από το Λονδίνο, μετά τη γέννα των διδύμων της, ήθελε να βελτιώσει την υγεία αλλά και την εικόνα της, ώστε να είναι πιο ενεργή με τα παιδιά.

Όταν κατάφερε λοιπόν με εγχείρηση να χάσει 76 κιλά η εικόνα της ήταν κάπως έτσι



Ωστόσο αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να απαλλαγεί από τους...πλισέδες! Δείτε πόσο καλά νιώθει με το σώμα της και πόσο όμορφο δείχνει πλέον, που έχει φτάσει τα 72 κιλά!





 

athensmagazine.gr


Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…

Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…


j









===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας